Rens motor

Når din bil forbrænder diesel eller benzin, bliver der under kørslen efterladt sod og andre affaldsstoffer i motoren og forbrændingssystemet, som kommer fra blandt andet oliedampene og brændstoffet. De affaldsstoffer sætter sig i motorens indsprøjtning og gør, at der over tid opstår en forurening og ophobning af affaldsstoffer, som betyder, at motoren bliver mere slidt og unødigt belastet. Konsekvenserne af forureningen kan være:


For at undgå disse problemer kan man tilslutte en Bardahl rensemaskine og foretage en effektiv rens af indsugning, indsprøjtningsdyser og partikelfilter, der renser motoren for affaldsstoffer, sod og uhensigtsmæssig forurening. Man kan sige, at en sådan rensning er for din motor, hvad en tandrensning er for dig.
Når din bil får en dyse og indsugningsrens, bliver motoren renere og i lavere risiko for uforudsete skader og pludselige reparationer. For dig betyder det større glæde af din bil, mens du samtidigt sparer penge og skåner miljøet. For din bil betyder det:


Efter din motor er blevet renset, kan du vedligeholde det gode resultat ved at tilføre et benzin eller dieseladditiv 1-5 gange årligt. Behandlinger med benzin og diesel additiver svarer til en grundig tandbørstning, hvilket er med til at holde motoren ren. Ved at tilsætte et additiv i brændstoffet, så blødgøres affaldsstofferne og brændes af i forbindelse med forbrændingen. Det betyder kort sagt, at motoren renses indvendig, mens du kører i bilen.

Rensmotor

Problemer:

Ophobning af sod og olie i indsugningssystem reducerer luftstrømmen, som er livs nødvendig for en god forbrænding. Derfor mindskes motorkraft og ydelse væsentligt, Samtidig kan der være startvanskeligheder.

Symptomer:

Masser af røg og forurening, vanskelig start, mindre motorkraft og højere brændstof forbrug. En komplet og professionel rens af systemet er nødvendig.

I linket nedenfor kan i læse en artikel om hvor vigtig det er at holde sin motor Pæn og Ren indvendig, det betaler sig at være på forkant.

http://jyllands-posten.dk/livsstil/biler/ECE8994464/det-er-dyrt-at-forsoemme-sin-dieselbil/